Coraz więcej osób indywidualnych oraz właścicieli miejsc gastronomicznych zamienia tradycyjne sprzęty na te bardziej profesjonalne. Czym najczęściej kierować się przy jego zakupie? Poniżej kilka naszych wskazówek. Zapraszam poniżej. Naprawdę warto.
Restauracje, stołówki, bary
Zmywarka kapturowa to jeden z tych sprzętów, które obowiązkowo powinny znaleźć się w każdym miejscu serwującym jedzenie na talerzach. Dzięki nim można dbać o prawidłowy obieg naczyń, szybkość oraz dokładność ich mycia. Zmywarka kapturowa powinna być dobrana do ilości naczyń oraz liczby osób przewijających się w konkretnym miejscu w ciągu dnia.

Parametry
Zmywarki kapturowe można znaleźć w wielu sklepach elektronicznych, w hurtowniach sprzętów gastronomicznych oraz w internecie. Może ona posiadać całkiem dobre i sprawdzone parametry. Można wybrać ją ze względu na właściwości – warto wiec dokładnie zapoznać się z takimi rzeczami jak między innymi: wymiary, zużycie energii, długość mycia naczyń itp. Producenci wychodząc klientom naprzeciw z roku na rok cały czas sprzęt unowocześniają i usprawniają, dzięki czemu klienci mogą wybierać sprzęt od różnych producentów, różnorodnych parametrów i funkcji.
Ceny zmywarek kapturowych
Taką zmywarkę można kupić już w naprawdę bardzo atrakcyjnym przedziale cenowym na GastroPuls.pl. Zakup takiego sprzętu to koszt od około 10 000 – 15 000 zł. Przed zakupem warto jednak poczytać o sprzęcie, który nas interesuje lub zapytać po prostu fachowców w sklepie, jaki sprzęt będzie najlepszy do konkretnych celów.
Najnowsze komentarze